Trostomaat en 2 kleuren courgette gevuld met paddenstoelen

IngrediĆ«nten voor 4 personen: 

  • 4 Trostomaten
  • 4 groenen stukjes courgette, uitgehold en kort geblancheerd
  • 4 gele stukjes courgette, uitgehold en kort geblancheerd
  • 400 gram gemengde paddenstoelen, schoon en gesneden
  • 1 knoflookteentje fijn gehakt
  • 1 eetlepel fijn gehakte bladpeterselie
  • 1 sjalot fijn gesnipperd
  • olijfolie
  • zout en peper

Bereidingswijze:

Bak de paddenstoelen samen met de sjalot aan in een koekenpan. Voeg de knoflook en de peterselie toe en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de tomaatjes en courgette stukjes met iets zout en peper en vul ze met het paddenstoelenmengsel. Gaar de tomaatje en courgttestukjes in een voorverwarmde oven op 150* C.