Inloggen

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
» wachtwoord vergeten?
» nieuwe klant

Stapelaar met aardbeien, rabarber en basilikum hangop

pavlova
Ingrediënten
  • 6 eiwitten
  • 150 gr. suiker
  • 1 eetlepel 
  • 1 eetlepel azijn
Werkwijze:
Klop de eiwitten stijf onder toevoeging van de suiker. Maak een papje van de maizena en de azijn en spatel deze door de eiwitten. Spuit de uiwitten in de gewnste vorm op vetvrij papier en laatze gedurende ongeveer 1,5 uur drogen in een voorverwarmde oven op 100*C.
Basilikum hang op
Ingrediënten
  • 400 gr. (boeren) yoghurt
  • 1 dl half geslagen room
  • 100 gr fijne suiker
  • fijn gesneden basilikum
Werkwijze:
Hang de yoghurt uit in een vochtige doek en laat 1 nacht hangen. Meng de uitgehangen yoghurt met de overige Ingrediënten.
Rabarber met lavendel honing
Ingrediënten
  • 400 gr. rabarber
  • 100 gr. lavendelhoning
Werkwijze:
Maak de rabarber schoon en snij in gewenste stukken. Breng de stukken rabarber samen met de honing op een laag vuur langzaam aan de kook en laat gaar worden.


Bestelling

Er staan nog geen artikelen in de winkelwagen.
 

Totaal:
excl. btw
€ 0,00